Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дніпропетровський ярмарок вже розпочато! Встигай придбати необхідні речі до Нового року

Дніпропетровський ярмарок вже розпочато! Встигай придбати необхідні речі до Нового року
162092 ПЕРЕГЛЯДІВ

Якщо дива не прямують до Дніпра, то місто саме прямує до них. Скоро пройдуть цілих три ярмарки, на яких можна буде придбати подарунки близьким, створені власними руками, насолодитись виставами та весело провести час з родиною та друзями, беручи участь у різноманітних конкурсах.

Перший святковий ярмарок відбудеться в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей за адресою: вул. Тверська, 41. Там на всіх чекатиме широкий вибір новорічних іграшок, які діти створили своїми руками. Також незвичні речі, яких ви точно не знайдете в крамницях. Та програма, створена спеціально для відвідувачів. Всі від організаторів до учасників чекають на вашу підтримку, тож приходьте та зустрічайте свята разом з ними.

Другий ярмарок пройде в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей за адресою «Барвінок»: вул. Янтарна, 45. На ньому вас також чекатиме багато різноманітних речей, зроблених вихованцями центру. Вони чекають на вас, аби вразити своєю фантазією та вмінням створювати те, що інші просто не помічають. Краса є повсюди, просто ми не завжди її помічаємо.

Третій ярмарок відбудеться в Центрі підтримки дітей «Довіра» за адресою вул. Тополина, 33. Початок 18.12.2020 о 11:00. Там на вас чекатимуть не лише вистава та сувеніри, а й гарячий чай. За чашкою якого ви зможете познайомитись із тими, хто створює ці дива. Вони поділяться з вами своїм досвідом та відкриттями.

Так, ви можете придбати усі ці речі в інтернеті, проте не отримаєте такої насолоди, як від спілкування з реальними людьми. Тож приходьте та заводьте нових друзів, які будуть із вами впродовж усього 2021 року! Не чекайте, поки Новий рік постукає у ваші двері.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео