Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На набережній Перемога автобус врізався в Nissan

На набережній Перемога автобус врізався в Nissan
63663 ПЕРЕГЛЯДІВ


Мешканці Дніпра сьогодні вранці стали свідками жахливої події. На мосту біля набережної Перемога сталося ДТП між автобусом БАЗ і легковим автомобілем Nissan. На щастя, обійшлося без жертв, проте новина злякала багатьох водіїв. Останнім часом керувати авто стає дедалі важче через погодні умови. Дніпро починає засипати снігом, а дороги через мілкий дощ та мороз стають дуже слизькими.

Як зазначила поліція, аварія сталася через водія автобусу. Він їхав по дорозі одразу за авто, та не дотримувався потрібної дистанції, що було ризиковано, через техніку безпеки та погодні умови. Жодних жертв у цьому ДТП немає. З постраждалих лише самі автівки. Поліція вже склала протокол на водія автобусу за порушення правил дорожнього руху. Тож його буде покарано відповідно до Закону України.

Поліція наголошує, аби водії були пильнішими. Через те, що дороги слизькі аварії стають все частішими. Тож пильність на дорозі стала вдвічі важливішою, ніж зазвичай. Навіть, якщо ви кудись поспішаєте, варто дотримуватись правил дорожнього руху. Адже не завжди все завершується добре, і не варто прокладати собі шлях на той світ самотужки. Годинник йде, а отже поспішати немає куди.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео