Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Невже директору Дніпровського аеропорту загрожує тюрма? Або куди поділись державні гроші?

Невже директору Дніпровського аеропорту загрожує тюрма? Або куди поділись державні гроші?
71496 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно в Дніпрі почали вести розслідування стосовно зникнення 5,3 мільйона гривень з державного бюджету. Вже тривалий час відбуваються ремонтні роботи у Дніпровському аеропорті. За версією слідства, керівник аеропорту ще з кількома підлеглими вже давно викрадають кошти з бюджету країни.

Сьогодні керівництво Криворізького аеропорту дізналось, що їх підозрюють у розкраданні коштів з держбюджету. У поліції є підозри, що керівництво завело собі підконтрольних підрядників, які увесь час ставили високу вартість за матеріали для будівництва. А закуповували їх за меншою вартістю. Різницю вони ділили зі своїми керівниками, виводячи певні розрахунки в “тінь”.

СБУ наголосила, що наразі слідство триває, але вони вже знайшли певні папери та чернетки на яких чітко видно схему махінацій. Тож наразі керівника аеропорту попередили про початок кримінального розслідування за статтею 191 кримінального кодексу України, а саме привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Тож у разі, якщо провину буде доведено, то на директора аеропорту очікує від семи до дванадцяти років ув’язнення.

Проте слідство ще триває, і хоча схему махінацій розкрили, та звинуватити в чомусь саме директора наразі складно, адже документів, які б свідчили про те, що саме він причетний до цього поки не знайшли. А от держава вже втратила 5,3 мільйона. Та чи втратить ще, невідомо. Проте СВУ заявляє, що обов’язково докопається до суті справи.

А ми поки нагадуємо вам, що на час локдауна припинив роботу Дніпровський ботанічний сад та музей. Тож для запобігання поширення захворювання залишайтесь вдома. Краще перечекати, доки пройдуть найсильніші морози та дочекатись весняних промінчиків сонця.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео