Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Пожежі у Дніпрі продовжуються: згоріло кафе біля Кам’янського!

Пожежі у Дніпрі продовжуються: згоріло кафе біля Кам’янського!
187801 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вночі 13 січня, о 2:11 до Служби порятунку зателефонували місцеві та повідомили, що горить кафе біля дороги Н-11 “Дніпро-Миколаїв” поблизу Затишного. Не гаючи часу, пожежники одразу виїхали на місце скоєння пожежі. Як виявилося, пожежа захопила вже вагому частину будівлі.

Шістдесят п'ята державна пожежно-рятувальна частина Головного управління ГСЧС України в Дніпропетровській області одразу ж розпочала приборкувати полум’я, що перекидалось із неймовірною швидкістю. О 2:51 пожежу вже встигли локалізувати, аби вона не перекинулась на місцевість, яка знаходилась поряд, а до 3:18 її встигли приборкати повністю. Оперативність допомогла пожежникам захистити тих, хто міг стати жертвою випадкової пожежі.

За даними пожежників, які приїхали на виклик, пожежа розпочалася з даху. Потім через сильний вітер її почало перекидати далі й далі. Проте сильно кафе постраждати не встигло. Завдяки швидкій реакції пожежників згоріло лише 1,5 м даху та деякі речі. На, щастя, жертв не було, адже кафе зачинене на час локдауну. Що стало причиною займання даху будівлі, поки невідомо, проте пожежники намагаються зайти її. Коли буде відомо, що саме слугувало місцем спалаху, вони повідомлять правоохоронні органи Дніпра.

А ми нагадуємо, що це вже не перший випадок, коли в Дніпровській області стається пожежа. Нещодавно горів магазин, який також розгорівся з невідомих причин, проте так само вдало врятований пожежниками, які вчасно приїхали. На Україну прийшов сильний вітер, тож навіть маленький опалок тепер може стати причиною серйозної пожежі, тож, будь ласка, будьте обачними та обережними та нагадайте дітям, що наразі не найкращі часи, аби гратись із небезпечними вибуховими пристроями. Вони можуть завдати шкоди не лише їм самим, а й тим, хто буде просто проходити поруч.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео