Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Правоохоронці Кривого Рогу затримали чоловіка, який збував наркотики на території школи

Правоохоронці Кривого Рогу затримали чоловіка, який збував наркотики на території школи
127304 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли, що 26 січня було затримано злочинця, який намагався продавати наркотичні речовини на території школи. Він віддавав дозу дітям за 255 гривень. Працівники сектору карного розшуку Покровського ОП в лісосмузі навпроти школи №32 на мкрн. 7-й Зарічний встигли викрити того, хто намагався збути наркотичні речовини дітям.

Зловмисник збував наркотики, а саме опій ацетильований з медичного шприца об'ємом 20 мл. Родичі дітей, які навчались у цій школі перебувають у шоці. А злочинця тримають у слідчому ізоляторі. Йому висунули обвинувачення за ч. 2 ст. 307 КК України («Незаконний збут наркотичних засобів») і за клопотанням Криворізької місцевої прокуратури №2 Жовтневим районним судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Батьки сподіваються, що це був одиничний випадок, і це більше ніколи не повториться. Адже вони знають, що через те, що масова культура надиктовує та пропагує розпусту, їм легко продати будь-що. Але батьки сильно переймаються через те, що це шкодить їхнім дітям.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео