Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Кам’янському поліція врятувала поранену косулю, яка вибігла на узбіччя!

В Кам’янському поліція врятувала поранену косулю, яка вибігла на узбіччя!
10418 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні повідомили про те, що поліція врятувала поранену тварину, яка лежала на узбіччі. У відділення поліції №10 Дніпровського РУП, надійшло повідомлення про те, що поранена косуля лежить поряд із трасою. Водій, який проїжджав повз, помітив це, але не знав, що робити із пораненою твариною. Одразу після отримання повідомлення, поліція вирушила на місце події.

Там Євген Прохоренко та Іван Хороленко побачили маленьку поранену тваринку. Вона була сильно наляканою та їй необхідна була невідкладна допомога. Через те, що поліціянти були на службі та не могли на тривалий час піти з посту, їм довелось викликати своїх колег із Кам’янського. Не зволікаючи, у свій вихідний день Казаков Денис і Ягнятинській Юрій, відвезли косулю в місто Кам'янське і передали зоозахисникам. Зараз тварина все ще перебуває в шоковому стані, але скоро їй проведуть останню операцію, після якої залишиться лише реабілітація.

Лікарі намагаються докласти максимум зусиль для того, щоб врятувати поранену тварину. Але тепер всім залишається лише вірити та чекати, аби тваринці стало краще. Більше їй допомогти вже ніхто не зможе. Сподіваємось, що вона скоро оговтається та почне знову бігати вільно на природі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео