Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Невже собаки помиратимуть від нестачі їжі?

Невже собаки помиратимуть від нестачі їжі?
9414 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні волонтери з Нікополя звертаються до всіх небайдужих. Цього року влада не виділятиме гроші на утримання собак, які знаходяться в притулку “Шанс на життя”. Волонтери просто не знають, що їм робити, адже самостійно вони не зможуть прогодувати таку велику кількість тварин.

На офіційній сторінці у Фейсбуці, можна ознайомитись з усім переліком тварин, які наразі перебувають у притулку. За словами Олени, на таку велику кількість собак вони витрачають не маленьку суму коштів. На тиждень, прогодування 300 собак, вартує притулку 8500 гривень. В місяць це коштує 34-38 тисяч гривень. Раніше більшу частину розходів брала на себе держава. Проте цього року вони відмовились фінансувати притулок. Через це волонтери повинні самостійно шукати, де взяти такі гроші.

Олена зазначає також: "Годування 300 собак, як і їх лікування, буде моєю проблемою, адже це я залишаю в притулку собак, яких не повертаю на вулиці. Не знаю, як вигнати на вулиці сліпих, глухих, покалічених, викинутих господарями бідних тварин, живих душ". У волонтерів залишилась лиже одна надія – на небайдужих жителів Дніпра. Звісно, самотужки нелегко, проте всі разом, жителі Дніпра зможуть врятувати своїх улюбленців. Бути людиною також не легко. Тим паче не вірити словам. Та для тих, хто сумнівається в правдивості ситуації на офіційній сторінці сайту є вся інформація про харчування.

Допомогу на придбання кормів, ліків, оплату лікування собак можна перерахувати на такі реквізити:

Карта ПриватБанку - 4731 2191 2423 8217. Отримувач Омельченко Олена Іванівна. Або на р/р UA61 305299 00000 26009050280108 в КБ ПриватБанк, МФО 305299, одержувач Благодійний фонд "Нікопольський притулок для тварин" “Шанс на життя", ЄДРПОУ 41469752. Тому не будьте байдужими!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео