Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Майже пів гектара – саме стільки “ПриватБанк” планує продати землі на території Дніпра!

Майже пів гектара – саме стільки “ПриватБанк” планує продати землі на території Дніпра!
9444 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні повідомили про те, що”ПриватБанк” планує продати майже пів гектара землі, які наразі перебувають у власності банку. Зараз йому належить 7 земельних ділянок, які перебувають в іпотеці банку. Поряд із тридцятиповерховими вежами-близнюками, найвищими спорудами в Дніпрі, банк має 7 земельних ділянок, які наразі планує продати.

На початку лот коштуватиме 8,8 мільйона гривень, проте це лише стартова ціна. У скільки він обійдеться покупцеві, який стане новим власником, покаже лише результат аукціону. “ПриватБанк” вирішив цього разу виставити свій товар на онлайн-аукціоні OpenMarket. За словами власників землі, ці ділянки призначені для того, аби на них проводили будівництво житлових і господарських будівель. Також повідомляється, що саме на цій території вже почали проводити розбудову нового житлового комплексу “Фестивальний”. Проте чим завершиться цей аукціон залишається лише здогадуватись.

Також варто не забувати про те, ще нещодавно Вищий антикорупційний суд висував обвинувачення проти Володимира Яценко. В результаті чого суд заарештував вагому частину майна ексзаступника глави “ПриватБанку”. Та справа все ще триває, адже Вищий антикорупційний суд має на меті припинити всі порушення закону.

Також нещодавно трапилась подія, яка сколихнула все населення країни. В “ПриватБанку” зникло більше мільйона гривень заощаджень клієнта. Жінці сказали, що всі гроші з її депозиту було знято за довіреністю, яку вона нібито сама написала. Проте весь цей час жінка перебувала за кордоном, тож вона просто фізично не могла цього зробити. В поліції вже відкрили кримінальне провадження, але виявилось, що вона далеко не перша, а от довести нічого так і не можуть.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео