Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Пошуки завершено: дівчат, яких шукали вночі, знайдено!

Пошуки завершено: дівчат, яких шукали вночі, знайдено!
8739 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вночі відбувались пошуки двох маленьких дівчат, які зникли вчора, приблизно о 17.00. Після гуртка, який вони відвідують в БК “Карачуни”, Софія Костенко, якій лише 8 років та Женя Орел, якій 12 років, не повернулись додому. Обидві дівчинки вийшли з будівлі та зникли, нічого не повідомивши батькам. Почавши турбуватись за малечу, батьки звернулись одразу до поліції. Та разом з небайдужими мешканцями міста допомагала розшукувати дівчат по всьому Кривому Рогу.

Сьогодні одна з учасниць пошуків повідомила про те, що обидві дівчинки знайшлися. Вони живі та здорові. Як виявилось, це був невдалий жарт з боку товарок. Вони обидві вирішили “змусити батьків плакати”.Про це розповіли їхні подружки, яким зателефонували дівчата. Школярки планували піти на 95-й квартал. Там придбати ковдру та перечекати, поки всі шукатимуть обох дівчат. Проте не так сталося, як гадалося.

Грандіозний план товарок порушив випадковий перехожий. Чоловік читав про двох зниклих, які мали досить схожий вигляд із цими двома. Чоловік повідомив про те, що дівчата перебувають на кільці 95-ого кварталу одному з учасників пошукової операції. Той передав всю необхідну інформацію поліції.

Прибувши на зазначене місце, виявили, що це дійсно зниклі подружки. Після чого їх відвезли до відділку поліції до з’ясування обставин події. Поліціянти намагатимуться зрозуміти, що саме змусило обох дівчат так вчинити. Та чи не має це нічого спільного із жорстоким ставленням до дітей. Подробиці слідства не розголошуються. Але батьки зітхнули з полегшенням. Адже, коли дівчата не прийшли додому, до голови закрадались навіть найгірші думки про те, що вони могли потрапити до рук злочинців. Після з’ясування деталей, поліція передасть дівчат батькам.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео