Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уляні Супрун повернули повноваження

Уляні Супрун повернули повноваження
196169 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уляна Супрун зможе продовжувати повноцінну роботу на чолі Міністерства охорони здоров’я. Таке рішення 14 лютого прийняв столичний адміністративний суд. Тим не менше остання крапка у справі, що розпочалася після ухвали тимчасового відсторонення Супрун від посади, буде поставлена на судовому засідання 15 лютого.

14 лютого відбулося вирішальне засідання Київського окружного адміністративного суду щодо розгляду клопотання представників уряду відносно повернення повноважень Уляні Супрун. Як відомо, виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я була тимчасово відсторонена від повноважень на початку лютого. Тоді цей же судовий орган ухвалив позов Ігоря Мосійчука, який представляє Радикальну партію. Народний депутат звернувся до суду із вимогою відсторонити Супрун від виконання її прямих обов’язків, обґрунтувавши це некомпетентністю урядовця. Протягом 9 днів Уляна Супрун не мала права приймати важливі рішення у своєму відомстві і підписувати низку документів.

Сама Уляна Супрун відзвітувала про своє повернення до активної роботи. На своїй сторінці у соціальній мережі очільник міністерства повідомила, що відомство вже приступило до розгляду найважливіших документів, що накопичилися за час її вимушеного відсторонення. Урядовець сподівається на справедливе рішення на остаточному засіданні, яке відбудеться 15 лютого.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео