Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прем’єр-міністр оголосив про терміновий брифінг

Прем’єр-міністр оголосив про терміновий брифінг
224842 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 травня відбулася інавгурація Володимира Зеленського як Президента України. Новий голова держави під час своєї першої промови на цій посаді закликав Кабінет Міністрів подати у відставку натякнувши на бездіяльність уряду. У відповідь на слова новообраного гаранта Володимир Гройсман скликав брифінг для преси.

 

Володимир Гройсман оголосив про проведення термінового брифінгу для представників преси, назначений на 17 годину 20 травня. Таке рішення стало результатом висловлювань Володимира Зеленського під час урочистого прийняття ним посади Президента України. Близько 15 години цього ж дня прес-служба уряду повідомила про проведення зустрічі прем’єр-міністра з журналістами. Про що саме очільник Кабміну спілкуватиметься зі ЗМІ, у прес-службі не повідомили.

Як відомо, на церемонії інавгурації Володимир Зеленський заявив, що не розуміє уряд, який нічого не робить крім того, що розводить руками, зізнаючись у власному безсиллі. Натомість новий гарант запропонував міністрам альтернативне рішення – подати у відставку і звільнити свої місця для тих, хто думатиме про наступні покоління.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео