Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вперше з робочим візитом до Херсонщини завітала Світлана Глущенко

Вперше з робочим візитом до  Херсонщини завітала Світлана Глущенко
141368 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вперше з робочим візитом до Херсонщини завітала Заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко. 
Розпочався він із зустрічати з представниками ЗМІ. Журналістів цікавили питання стосовно боротьби з неплатниками аліментів, інститутом приватних виконавців, який нещодавно з’явився в нашій країні. Жваве обговорення викликала ініціатива #ЧеснаПлатіжка, за якою мешканці Херсона зможуть менше сплачувати за послуги теплопостачання.
Під час промо-заходу «Професія приватного виконавця: доступ до професії та її переваги» заслухати історії двох приватних виконавців, які зараз працюють на Херсонщині, – Євгенія Пирожка та Дмитра Манікіна. Вони поділились власним досвідом роботи, розповіли, з якими труднощами довелось стикнутись і які навички довелось опановувати.
Крім того, під час візиту до Херсона Світлана Глущенко провела засідання регіонального оперативного штабу з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами, та оперативного штабу щодо стягнення заборгованості по аліментах.
Захист прав громадян, особливо найменших, - головний пріоритет роботи Херсонської юстиції. Тому державні виконавці працюють над тим, аби працівники отримували зароблені гроші, а діти – свої законні кошти від несумлінних батьків.
На завершення візиту пані Світлана Глущенко провела 3 ефіри на місцевих телеканалах Твій Плюс, KRATU, ЯТБ. Бо херсонці мають право знати про усі соціальні ініціативи.

Пресс- служба Головного територіального управління юстиції у Херсонській області

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео