Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У найближчі три дні в Україні очікуються нічні заморозки

У найближчі три дні в Україні очікуються нічні заморозки
118455 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 21 по 23 квітня майже у всіх областях, крім крайнього півдня та Закарпаття, на поверхні ґрунту буде 0…5°С. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

З посиланням на прогноз УкрГідрометцентру надзвичайники попереджають, що у найближчі три доби мінусова температура очікується як на поверхні ґрунту, так і в повітрі.

«Вночі 21, 22 та 23 квітня в Україні, крім крайнього півдня та Закарпаття, заморозки на поверхні ґрунту 0…5°С(І рівень небезпечності — жовтий), — йдеться у повідомленні. — Вночі 21 квітня в західних, північних та більшості центральних областей, 23 квітня в Сумській та східних областях заморозки і в повітрі (сильні) 0…5°С (ІІ рівень небезпечності - помаранчевий)».

Щодо опадів, то за прогнозом синоптика Наталки Діденко, дощі спостерігаються у східній частині України, в Криму, а також у приазовській частині Запоріжжя. Трохи вологості припадає на лінію Полтава-Харків, але до самого Харкова не дотягує. 21 квітня дощі ймовірні на Лівобережній Україні. На решті території — суха погода.

На Дніпропетровщині 20 та 21 квітня можливі невеликі опади, поривчастий вітер. Температура повітря у найближчі три доби не перевищуватиме +10…+12 вдень та +3 вночі.

Потеплішає в області, як і по всій території України, найближчими вихідними.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео