Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Буревій на Kozak-Fest: надзвичайники назвали можливу причину трагеді

Буревій на Kozak-Fest: надзвичайники назвали можливу причину трагеді
229497 ПЕРЕГЛЯДІВ

2 червня, в урочищі Княжі Байраки мав відбутися останній день етно-рок фестивалю Коzak-Fest. Проте негода 1 червня внесла свої трагічні корективи: шквальний вітер зірвав металеву конструкцію сцени, яка вбила 48-річного дніпрянина — робітника сцени. Ще двоє людей дістали перелами ніг.

Начальник обласної служби надзвичайних ситуацій Андрій Кульбач повідомив, що попередня причина трагедії на Kozak-Fest - неналежне кріплення конструкції сцени:

"Людина, яка відповідала за установку цієї сцени, повинна була переконатися в кожному болті, в кожний гайці. І те, що дах відірвало поривом вітру, не звільняє від відповідальності. Це вказує на неналежне кріплення".

У поліції області повідомили, що відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство, з поміткою нещасний випадок. Але не виключають, що справу можуть перекваліфікувати.

"Ми не можемо говорити, що саме, з якої частини цей предмет впав і смертельно травмував чоловіка. Наразі в рамках досудового розслідування поліція працює, з’ясовує всі обставини, які привели до таких наслідків", - зазначила речниця Нацполіції в області Ольга Кузнецова.

 

 

Читайте також: Вистава Дніпровського театру імені Шевченка у Торонто вразила канадську публіку

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео