Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

23 країни вже відкрили свої кордони для українців

23 країни вже відкрили свої кордони для українців
7657 ПЕРЕГЛЯДІВ

До цього переліку входять і держави з карантинними обмеженнями, і держави, куди потрібні візи. Серед них і ті, що зовсім не користуються попитом у наших туристів. Про це під час брифінгу 7 липня повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Станом на 7 липня українці можуть в`їхати до 23 країн світу.

«Ці 23 країни включають ті держави, в які в'їхати можна, але з візою. А також країни, де діють певні карантинні обмеження. Тобто в'їхати можна, але потрібно дотримуватись деяких правил», — зазначив Кулеба.

Серед популярних туристичних напрямків, вже відкритих для громадян України, Туреччина, Сербія, Албанія, Чорногорія, Великобританія, Північна Македонія, Білорусь. Та низка непопулярних у наших туристів держав: Іран, Ірак, Афганістан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Південний Судан, Бурунді, Танзанія, Замбія, Сейшельські острови. Детальна інформація по кожній країні доступна на онлайн-карті МЗС.

До речі, за статистикою, яка зібрана на цій карті, наразі українців найбільше цікавлять Угорщина, Туреччина та Франція. Користувачі найчастіше перевіряли детальну інформацію саме щодо цих країн з моменту запуску карти 22 червня.

Теги: українці,кордони,в'їзд,відкриті країни

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео