Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Укрзалізниця готова відновити повноцінне сполучення вже у серпні

Укрзалізниця готова відновити повноцінне сполучення вже у серпні
7749 ПЕРЕГЛЯДІВ

Єдина умова — кількість захворювань на коронавірус має піти на спад. Якщо після 31 липня карантин не буде продовжено, в останній місяць літа повноцінне сполучення між регіонами повернеться. Про це під час брифінгу повідомив в.о. голови правління Укрзалізниці Іван Юрик.

Триває поступове відновлення залізничного пасажирського сполучення, наразі відновлена робота третини поїздів і далекого сполучення, і приміських. І якщо епідемічна ситуація в Україні покращиться, Укрзалізниця готова вже у серпні відновити свою роботу.

«Наразі в Україні карантин продовжено до 31 липня. Сподіваємося, що в серпні кількість захворювань на коронавірус піде на спад і ми зможемо повноцінно відновити залізничне сполучення з усіма регіонами вже в серпні», — зазначив Іван Юрик.

До речі, до Львова — одного з найпопулярніших цього літа напрямків вже курсує 17 поїздів далекого сполучення та 10 приміських. За словами Івана Юрика, в них діють обмеження щодо кількості розміщення пасажирів у вагонах. Люди їдуть по дві особи в купе та СВ, у плацкартних — у шаховому порядку. Але навіть із цими обмеженнями заповненість поїздів складає близько 90%. Якщо збільшуватиметься попит, зростатиме й кількість поїздів.

Нагадаємо, перед посадкою в поїзд пасажири обов'язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. Під час подорожі пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуються напої та кондитерські вироби.

Теги: Укрзалізниця,залізничне сполучення,повноцінно

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео