Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Викрадали та збували військове майно – на Запоріжжі затримали військовослужбовців 55-ї окремої артилерійської бригади

Викрадали та збували військове майно – на Запоріжжі  затримали військовослужбовців 55-ї окремої артилерійської бригади
328798 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Запорізької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері затримано двох військовослужбовців однієї з військових частин ЗС України за фактом викрадення військового майна (ч. 3 ст. 410 КК України).

За даними слідства, вказані особи, маючи вільний доступ до складських приміщень військової частини, здійснювали крадіжки речового майна (бронежилети, каски, спальні мішки), які у подальшому збували за грошові кошти.

Під час збуту викраденого речового майна військовослужбовців затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, обшуки за місцем проживання затриманих, вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Протиправну діяльність військовослужбовців викрили прокурори спільно зі слідчими Територіальних управлінь ДБР, розташованих у м. Мелітополь та Запоріжжя, а також працівниками Департаменту контррозвідки Служби безпеки України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Запорізька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,військове майно,викрадення,військовослужбовці

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео