Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВО ’’Батьківщина’’ внесла пропозицію щодо скликання позачергового засідання Ради з приводу відставки

241719 ПЕРЕГЛЯДІВ

Політична сила ’’Батьківщина’’ подала звернення Президентові України Петру Порошенку та голові Верховної Ради Володимиру Гройсману з приводу негайного скликання позачергового засідання парламенту з метою голосування за відставку уряду.

Фракцією ’’Батьківщина’’ було подано звернення до президента України та до голови ВРУ Володимира Гройсмана з проханням позачергового засідання парламенту.

Тимошенко зазначає, що один із пунктів порядку денного засідання повинен бути пункт про відставку Арсенія Яценюка, а також додає, що існують конституційні інструменти, які по звільненню з посади прем’єр-міністра тягнуть за собою відставку усього уряду.

Окремо лідером фракції було проінформовано про необхідність перегляду стратегії соціально-економічного розвитку, а також затвердження покрокового виведення України із політичної кризи.

Нагадаємо, що шістнадцятого лютого Верховною Радою 247-ма голосами було визнано роботу уряду незадовільною, але не підтримано недовіру Кабміну, за положення якого проголосувало тільки сто дев’яносто чотири нардепи із двохсот двадцяти шести необхідних.

Після цього фракцією ’’Батьківщина’’ було оголошено про вихід із коаліції.

Наступне пленарне засідання Верховної Ради, відповідно до розкладу, відбудеться п’ятнадцятого березня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео