Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Верховна Рада змусить нардепа відповісти за газові махінації

Верховна Рада змусить нардепа відповісти за газові махінації
107998 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дві структурні частини – саме стільки нараховувала злочинна організація, створена народним депутатом Олександром Онищенком, аби реалізовувати корупційні схеми у газовій галузі. Тепер особливий комітет Верховної Ради України – з питань регламенту та організації роботи ВР – схваливши подання про притягнення Онищенка до кримінальної відповідальності, направив вищезазначений документ до українського парламенту.

Варто відзначити, що доля нардепа-корупціонера визначиться вже 5-го липня, тобто у найближчий пленарний день. За словами спікера ВР Андрія Парубія, саме тоді Верховна Рада зможе розглянути питання затримання та подальшого арешту Олександра Онищенка. Проте, можливість притягнення народного депутата до відповідальності, як і офіційне оголошення Онищенка підозрюваним у газових махінаціях станеться лише після зняття з нього депутатської недоторканності.

Варто відзначити, що у рамках розслідування антикорупційними органами злочинної схеми з перепродажу газу було проведено 37 обшуків у різних містах України та затримано 10 причетних до незаконної діяльності осіб.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео