Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українську продукцію суворо контролюватимуть

Українську продукцію суворо контролюватимуть
27177 ПЕРЕГЛЯДІВ

Депутати Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин представили кілька законопроектів, котрі допоможуть у подальшому реформуванні галузі сільського господарства у нашій державі. Серед таких нововведень – приділення більш пильної уваги розвитку фермерського господарства і поліпшення законодавчого механізму у контексті користування українськими надрами.

Крім того, суворішими стануть методи контролю сільськогосподарської продукції. Депутати вважають, що суттєве зменшення державних органів контролю якості та безпечності споживання українських харчових продуктів сприятиме поліпшенню ведення бізнесу в України та підвищенню рівня захисту здоров'я споживачів.

Цікаво, що зміняться й ціни на молочну продукцію. Так, закупівельна вартість одного кілограму молока – це трохи менше літра – складе чотири гривні. З точки зору депутатів Комітету, зростання витрат на утримання українцями худоби і паралельне зменшення закупівельної ціни на молоко призвели до кризи у сільському господарстві. Аби стимулювати її зростання, вищезазначена сільськогосподарська галузь була піддана фінансовим змінам.

Варто відзначити, що президент України Петро Порошенко вже підписав декілька законів-реформаторів цієї галузі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео