Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Безвідповідальні українські депутати можуть перестати отримувати зарплатню

Безвідповідальні українські депутати можуть перестати отримувати зарплатню
27266 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Парламенті зареєстрували проект цікавого майбутнього закону стосовно припинення заробітних виплат тим українським депутатам, котрі порушують регламент роботи Верховної Ради. Зокрема, мова йде про їхні численні прогули, відсутність на сесійних засіданнях та кнопкодавство. Отримав вищезазначений законопроект номер 5328.

 

Варто відзначити, що з текстом можливого майбутнього закону вже погодилася низка парламентарів. Так, депутат Владислав Голуб відзначив, що громадяни Української держави не мають утримувати безвідповідальних посадовців, котрі зацікавлені у виключно отримуванні заробітної платні, а не впливі на долю України. Ще один депутат Верховної Ради – Олександр Черненко – додав, що завдяки відсутності систематичних відвідувань парламентарями засідань та сесій навіть наразі скасоване підвищення заробітних депутатських плат обійшлося б держбюджетові дешевше, ніж аналогічні сьогоднішні виплати.

Важливо додати, що пан Черненко пообіцяв усіма силами просувати цей законопроект та добитися його якнайшвидшого прийняття.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео