Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Саакашвілі пропонує докорінно змінити трудовий кодекс

106651 ПЕРЕГЛЯДІВ

Михаїл Саакашвілі заявив, що буде сприяти принциповій зміні Трудового кодексу в Україні. Головною метою таких змін є звільнення недостойних чиновників з їхніх посад. Голова Одеської ОДА вже готує відповідний законопроект до Верховної Ради.

Михаїл Саакашвілі готовий подати на розгляд Верховної Ради законопроект про внесення змін до Трудового кодексу. Одна з наявних на сьогодні проблем, за словами голови Одеської ОДА, - ледачі та бездіяльні чиновники, які відчувають свою захищеність і протягом довгих місяців займаються лише корупцією та саботажем.

Про свої плани стосовно змін у Трудовому кодексі Саакашвілі заявив під час брифінгу після закінчення Національної Ради Реформ.

На долю українського чиновництва може вплинути ще один законопроект, який поки не прийнятий Верховною Радою: закон «Про державну службу» передбачає зменшення державного захисту чиновників різних рангів. Проте прийнятий у першому читанні проект закону поки тільки готують до другого читання.

Окремі спеціалісти стверджують, що більш раціонально було б досягти прийняття цього закону, ніж ініціювати зміну Трудового кодексу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео