Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Скоро українці побачать результати реформ

Новини України: Скоро українці побачать результати реформ
213295 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України пообіцяв, що українці скоро відчують на собі дію реформ. Одним з перших кроків, запланованих владою у цьому напрямі – провести індексацію заробітних плат та пенсій, яка відбудеться вже до кінця поточного року.

Петро Порошенко зробив офіційну заяву, у якій зазначив, що українці мають відчути позитивні зрушення, які відбуваються у результаті проведених реформ. Оскільки дуже важливо, на думку очільника держави, запобігти падінню рівня життя народу, перше, що влада зробить до кінця року – індексація заробітних плат і пенсій.

Своїми помічниками у цій справі Петро Порошенко назвав Михаїла Саакашвілі, Геннадія Москаля, Давида Сакварелідзе та Віктора Шокіна.

Президент додав, що Україна має надійну «фінансову подушку» завдяки згоді МВФ надати ще один транш, який імовірно буде спрямований на зміцнення золотовалютного резерву України. Така допомога дасть можливість розглянути можливість збільшення зарплат і пенсій українців.

Крім цього, допомогу Україні надали Японія та Світовий банк у розмірі 300 і 500 мільйонів доларів відповідно. Ці кошти мають піти на відновлення інфраструктури на сході держави.

Тема індексації зарплат на соціальних виплат вже піднімалася у владних структурах. Зокрема, сподівання на те, що це вдасться здійснити, висловив Арсеній Яценюк.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео