Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Державна фіскальна служба готова до масових звільнень

187211 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Державній фіскальній службі підтвердили, що чистка, яку давно планували здійснити у цій сфері, дійсно закінчиться звільненнями чиновників, які недостойні займати своє місце.

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров підтвердив, що у відомстві, яке він очолює, невдовзі відбуватимуться серйозні зміни: усі особи, які підпадатимуть під люстрацію, обов’язково будуть звільнені зі своїх посад.

За словами Насірова, 26 жовтня — останній день для здійснення звільнення посадових осіб, які займають керівні пости у Державній фіскальній службі, а також у територіальних органах цієї структури.

Як розповів Роман Насіров, звільнення чиновників служби буде здійснене з урахуванням рекомендацій Міністерства юстиції. Закон “Про очищення влади” спричинив вже третю хвилю звільнень керівників різних галузей податкової сфери. Головне зараз, за словами Насірова — потреба в оновленні кадрів та необхідність очищення системи.

Для того щоб виконати вимогу Кабінету Міністрів, потрібно буде звільнити близько 42 відсотків керівного складу Державної фіскальної служби. 15 відсотків представників керівних посад мають бути звільнені на місцевих рівнях по всій території України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео