Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Влада продовжить проведення податкової реформи

187808 ПЕРЕГЛЯДІВ

У 2016 році податкову реформу буде продовжено. Про це розповів прем’єр-міністр Арсеній Яценюк під час традиційного десятихвилинного звернення до українців. Під час звіту Яценюк окреслив й інші сфери діяльності уряду, на які планують звернути увагу протягом року.

Арсеній Яценюк пообіцяв, що для продовження податкової реформи протягом 2016 року уряд докладе активних зусиль. Дії з проведення податкової реформи, розпочатої минулого року, за словами прем’єр-міністра, будуть доповнені політикою дерегуляції та демонополізації економіки.

Яценюк зазначив, що очікує допомоги з боку українського бізнесу, зокрема, розраховує на підтримку представників бізнесу у боротьбі з корупцією у країні.

Щодо змін у податковій системі очільник уряду розповів про зміни, що були зроблені з урахуванням вимог представників національного бізнесу. Яценюк попросив підприємців врахувати цей факт і піти назустріч владі - за словами прем’єра, метою спільних дій підприємців і влади мають стати оздоровлення народного організму, звільнення його від корупції та тіньового бізнесу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео