Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Реформи Абромавичуса знайшли підтримку у США

53735 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Сполучених Штатах Америки повністю підтримують реформи, що були розпочаті в Україні за ініціативи Айвараса Абромавичуса. На брифінгу у Вашингтоні заявили про необхідність розвитку реформ міністра економічного розвитку задля кращого майбутнього держави.

Під час щоденного брифінгу в Вашингтоні Джон Кірбі, який представляє Державний департамент Сполучених Штатів, дав схвальну характеристику Айварасу Абромавичусу як міністру економічного розвитку України. Як зауважив Кірбі, урядовець поставив інтереси держави вище за власні і започаткував реформи, які за умови їх продовження зможуть підняти Україну на вищий рівень.

Представник зовнішньополітичного відомства США зізнався, що американська влада хотіла би бачити продовження реформ Абромавичуса, запропонувавши Україні свою дружню підтримку.

3 лютого Айварас Абромавичус заявив про свою відставку з посади міністра через відсутність підтримки реформ, які він намагається реалізовувати. Зокрема, Абромавичус звинуватив Ігоря Кононенка, який, за словами міністра, є “людиною президента”, у блокуванні важливих реформ, що провадить команда очільника Міністерства економічного розвитку і торгівлі. Президент при цьому зауважив, що не підтримує відставку міністра.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео