Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

’’Деякі з нардепів не хочуть введення безвізового режиму в Україні.’’, - Денисенко

214922 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нардеп від партії ’’Блок Петра Порошенко’’ Вадим Денисенко вважає, що критичний виступ Сергія Лещенко з приводу ’’безвізового’’ закону щодо електронного декларування спрямований на те, щоб Україні не надали безвізовий режим.

Таку інформацію він оприлюднив на власній сторінці у Фейсбук.’’Незважаючи на заяву так званих ’’єврооптимістів’’ про те, що електронне декларування введуть у наступному році, згідно за законом його введуть вже у цьому. Також мова йшла про те, що у 2016-му дозволяється не декларувати майно, проте не декларувати дозволено лише те майно, яке не приносить прибуток.’’, - заявив Денисенко.

За словами народного депутата, вичерпавши усі аргументи опонентів щодо закону, було вигадано проблему пов’язану із кримінальними діями. Денисенко має на увазі закон, за яким чиновнику загрожує два роки тюрми, якщо він задекларує, наприклад, квартиру метражем на сто кв.м. як 99.9 кв.м. На думку нардепа, норма у законі потребує змін. Через це підпис закону запланований на наступний рік, після того, як держава проконсультується із Європейським Союзом.

Денисенко вважає, що нардеп Лещенко, разом із прибічниками виступив з критичним відгуком проти ’’безвізового’’ закону, адже це може погіршити рейтинг партії БПП. Інші ж політичні сили проголосували ’’за’’ зміни.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео