Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Велика сімка» підтримала судове реформування в Україні

«Велика сімка» підтримала судове реформування в Україні
242619 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже цього тижня Верховна Рада України розгляне вагомий законопроект про реформування судової системи, зокрема - нову редакцію закону про статус суддів та судочинство.

Цікаво, що вищезазначену ініціативу Верховної Ради України позитивно сприйняли і підтримали навіть на світовій політичній арені. Посли країн так званої «великої сімки» - США, Великобританії, Японії, Італії, Канади, Німеччини та Франції - відмітили важливість майбутніх нововведень як для нашої держави, так і для всієї Європи, оскільки судова реформа залишається міцною основою для кожного діючого українського закону.

Варто зазначити, що прийняття майбутнього законопроекту стосовно судового реформування зробить Україну привабливим об'єктом для іноземного інвестування та допоможе державі віднайти втрачену політичну довіру і локальної української, і загальної світової спільнот.

Посли «великої сімки» підкреслили, що подібні дії з боку представників української влади є чудовою зброєю проти корупційних схем та слугують збільшенню інформованості суспільства щодо важливості проведення подібних масштабних реформ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео