Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна відмовиться від російської військової техніки

Україна відмовиться від російської військової техніки
107991 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже до кінця поточного року Верховна Рада планує прийняти закон про військову поліцію, до обов’язків котрої увійде ведення досудового розслідування злочинів. Крім того, реформи очікують і українську армію, у контексті яких збройні сили нашої держави більше не залежатимуть від купівлі військової зброї та техніки, чиїм постачанням на територію України займається Росія. Відмова від вищезазначеної російської продукції здійсниться у межах двох наступних років.

Варто відзначити, що збройні сили нашої держави продовжать свою інтеграцію у НАТО. А до 2020-го року в Україні планують створити новий окремий тип війська – сили спеціальних операцій та високомобільних десантних військ.

Оптимістичні прогнози у нашої країни й щодо відродження військово-морського флоту до рівня самостійного підтримання безпеки та оборони узбережжя українських морів - Азовського та Чорного, недоторканності державних кордонів, її морської економічної зони, а також участь у міжнародних операціях разом з ЄС та НАТО.

Цікаво, що усі вищезазначені пункти є основою Стратегічного оборонного бюлетеню України, котрий розроблено з метою визначення напрямків реалізації військової політики України до кінця 2020 року. Документ вже було підписано президентом України Петром Порошенком два дні тому, 6 червня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео