Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні може з’явитися Національна поліцейська академія

В Україні може з’явитися Національна поліцейська академія
216559 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хатія Деканоїдзе – Глава Національної поліції Української держави – анонсувала майбутню появу у нашій країні принципово нового для України відомства, котре б займалося висококваліфікованою підготовкою майбутніх правоохоронців до несення служби. Мова йде про створення Національної поліцейської академії.

За словами пані Деканоїдзе, головна проблема, яку вирішуватиме зазначена вище установа, криється в усуненні наразі існуючих проблем у галузі підготовчої бази поліцейських. Глава Національної поліції зазначила, що створена інноваційна академія буде у найближчому майбутньому.

З точки зору Хатії Деканоїдзе, для відкриття такого єдиного підготовчого центру потрібна не тільки координація зусиль української влади, а й розуміння та підтримка провладними структурами доцільності ідеї щодо початку функціонування подібного відомства. Після появи Національної поліцейської академії, в Україні з'являться як спеціальні підготовчі центри, так і дійсно сильна технічна база у вигляді досить популярних за кордоном стимуляторів, котрі розробляють сценарії типових для поліцейських щоденних ситуацій, аби навчити правоохоронців реагувати та вирішувати їх ще оперативніше та якісніше.

Пані Деканоїдзе наголосила на тому, що новачки поліцейської академії спочатку практикуватимуться під час несіння служби у патрулі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео