Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тисячі англійських дітей засуджені за оголені селфі

Тисячі англійських дітей засуджені за оголені селфі
162515 ПЕРЕГЛЯДІВ

Більше двох тисяч неповнолітніх осіб, котрі є громадянами Великобританії – саме така вражаюча кількість дітей лише за три останніх роки була притягнута до відповідальності законодавством зазначеної вище країни за власні оголені селфі. Причому, ані діти, ані їх батьки не знали про те, що подібні, здавалося б, безневинні знімки у Великобританії розцінюються як...дитяча порнографія.

Варто відзначити, що подібним чином влада держави також розцінює зберігання та розповсюдження непристойних як відео- так і фотоматеріалів, на яких фігурують неповнолітні особи. І саме оголене селфі у контексті цих правопорушень є найбільш розповсюдженим способом отримати статус злочинця у Великобританії.

Цікаво, що карають у країні навіть за викладене у будь-якій соціальній мережі фото непристойного характеру за участі неповнолітньої особи, причому, тут страждають одразу дві людини – і дитина, і той (чи та), хто займався викладенням фото в Інтернет. Проте, такі радикально жорсткі дії англійської влади, незважаючи на їх доцільність, у Великобританії критикують.

Таким чином, з точки зору співробітників однієї англійської благодійної організації, дітей та їх батьків варто не карати, а вчити поважати закон. До того ж, метод кримінальної відповідальності у країні демонструє себе не найкращим чином через загальне збільшення серед неповнолітніх осіб злочинів на сексуальному підґрунті з 4530-ти випадків до майже 11-ти тисяч з 2013-го по 2016-й роки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео