Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Великобританії юристів найматимуть на роботу через відеогру

У Великобританії юристів найматимуть на роботу через відеогру
244070 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незвичайне нововведення у галузі найму робочої сили з'явилося у Великобританії. Там наразі завершується розробка спеціальної відеогри, завдяки якій до юридичних фірм Об'єднаного Королівства потраплятимуть тільки найкращі юристи-стажери. Головним завданням вищезазначеної програми стане тестування психологічної стійкості претендентів на юридичну посаду.

Ініціатором подібного процесу стала «Clifford Chance» - одна з найбільших британських юридичних фірм, чию реформаторську ініціативу вже схвалила і влада Великобританії, і Британська психологічна спільнота. Концепція революційної відеогри тримається у суворій таємниці, проте, вже відомо, що технологічне нововведення допомагатиме визначити стійкість майбутнього юристу до стресу та можливість спеціаліста швидко прийняти рішення. Цікаво, що стане така програма лише однією з низки подібних психометричних тестувань, розроблених та використаних роботодавцями раніше.

Важливо додати, що новітню розробку вже встигли апробувати на студентах британських юридичних факультетів, котрі стажуються у компаніях мережі «Clifford Chance» протягом канікул. Застосовуватися нова система до вже підібраного раніше персоналу не буде.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео