Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Труднощі на посаді глави Нацполіції – Деканоїдзе

Труднощі на посаді глави Нацполіції – Деканоїдзе
108627 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Екс-керівник Національної поліції Хатія Деканоїдзе оголосила свою відставку. Вона подякувала своїм однодумцям, міжнародним партнерам, українські поліції та народу.
     Минулого року Хатія була призначена на посаду голови Національної поліції. Через рік вона подала у відставку та поділилася результатами та метою власних зусиль.
     У своєму повідомленні вона повідомила, що її робота розпочалася фактично з початку. Деканоїдзе каже, що працювати над створенням нової поліції довелося з нуля. А також треба було заслужити довіру народу.
     Колишня глава Нацполіції вважає, що без деяких аспектів ця інфраструктура просто не зможе йти далі. В першу чергу Хатія назвала достатнє фінансування цього органу.
     Вона вважає, що систему можна постійно реформувати з підключенням усіляких надсучасних досвідів, наймати нових чи звільняти старих посадовців. Але «голі й босі, без паперу й бензину», як зазначає Хатія, за відсутності соцзабезпечення та технічних інновацій поліція причене на провал. Деканоїдзе підкреслила, що реформувати суди, прокуратури просто необхідно. Адже без них не змінити всю правоохоронну систему. Вона додала, що порядок, що склався, чекає свого кінця. У нього немає майбутнього. Екс-глава Нацполіції розповіла про свою функцію. Вважає, що свою роль у Нацполіції вона виконала повністю. Вона зазначила розробку проекту нової поліції та впровадження цієї реформи в життя, що стала підґрунтям для виникнення нового інституту. Ще вона звернула увагу на те, що було організовано переатестацію колишніх співробітників старої міліції та утворено новий систему набору до поліції.
     Хатія горда того, що українці почали довіряти новому органу. Також вона поспівчувала усім родинам та близьким, чиї родичі чи знайомі постраждали на роботі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео