Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Савченко знову у полі зору СБУ

Савченко знову у полі зору СБУ
137064 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поїздка народного депутата України Надії Савченко на Донеччину не залишилися без уваги Служби безпеки. І хоч подія сталася ще у лютому, проте її відголоски пані Надія відчуває й сьогодні.

За інформацією голови СБУ Василя Грицака, вчора депутата допитали у відомстві. Запитання стосувалися її поїздки у лютому до ОРДЛО. До цього Надію Савченко уже один раз допитували, інший раз, коли вона мала з'явитися у слідчих, депутат перенесла свій візит.

Наразі проти колишньої військової не порушено жодної статті Кримінального Кодексу України. Проте матеріали проти неї правоохоронні органи все ж збирають, каже пан Грицак. Якщо їх буде достатньо, то Надії Савченко оголосять підозру та порушать проти неї відповідне кримінальне провадження.

Зі слів керівника СБУ, Савченко не повідомляла нікому ціль і факт свого візиту на Донбас. Щоправда Василь Грицак переконаний, все ж були люди, які знали й навіть більше – відправили українського депутата до ОРДЛО. І ці люди – ніхто інший, як кремлівські куратори, запевняє Василь Грицак.

Нагадаємо, 24 лютого 2017 року народний депутат Надія Савченко разом із головою центру «Офіцерський корпус», який займається вивільненням полонених, Володимиром Рубаном здійснили візит на Донеччину.

У той день нардеп заявила, що відвідала дві камери, де утримують бійців АТО. Згодом оголосила список понад 30 бранців, яких їй вдалося побачити у лігві ворога.

Володимир Рубан уже побував на допиті в стінах СБУ. Тепер він знову може перетинати лінію бойових дій на Донбасі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео