Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петровський Олександр Володимирович: фонд «Солідарність» подарував перинатальному центру у Дніпрі інноваційне обладнання

Петровський Олександр Володимирович: фонд «Солідарність» подарував перинатальному центру у Дніпрі інноваційне обладнання
36581 ПЕРЕГЛЯДІВ

Черговий важливий подарунок отримав Дніпровський перинатальний центр від представників Міжнародного благодійного фонду «Солідарність». Спеціальне обладнання керівництву закладу вручила заступник президента Фонду Яна Іванілова.

Перинатальний центр є дуже важливим закладом у житті усього міста та області, оскільки у ньому з’являються на світ малюки.

Тож Олександр Петровський, президент «Солідарності» та волонтери цього фонду вирішили підвищити ефективність його роботи.

Представники фонду придбали та вручили керівництву центру електронно-променеву трубку. Це обладнання дозволить покращити медичний контроль за малюками, які народилися передчасно. Така трубка працюватиме у системі рентген-діагностичного комплексу лікарні. Завдяки застосуванню цього обладнання лікарі зможуть безперервно спостерігати за роботою внутрішніх органів маленьких пацієнтів для подальшого виявлення найменших відхилень від норми.

Лише подарунком для перинатального центру допомога від Фонду не обмежується.

Олександр Петровський разом з іншими меценатами та волонтерами регулярно закуповує необхідне обладнання та витратні матеріали для лікарень, медичних центрів та пансіонатів Дніпра та області.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: press-ua.media

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео