Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні вийшов новий призовний офіцерський наказ

В Україні вийшов новий призовний офіцерський наказ
109507 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глава оборони України Степан Полторак оприлюднив новий наказ, яким до служби Збройних Сил України направлятимуть офіцерів військового запасу.

Таку новину розповів замісник керівника Генерального штабу Збройних сил країни Артур Артеменко.
Відтепер справа за Міністерством юстиції. Наказ діятиме вісімнадцять місяців. Зі слів пана Артеменко, в лави ЗСУ братимуть чоловіків не старших сорока трьох років, що мають військову підготовку, отримали вищу освіту та звання офіцера й військову кафедру. Він зауважив, що офіцер, який викликають у військовий комісаріат, повинен приїхати до пункту збору в зазначений термін. Якщо викликаний не явиться без поважних причин, призовник повстане перед Фемідою.
Серед зазначених причин неявки – сімейні проблеми, проблеми зі здоров'ям, робочі моменти та іспити.
Замісник глави Генштабу зауважив, що за останні сім років в Україні створений ресурс із офіцерського запасу кількістю понад 90 тис. чоловік. Артеменко звернувся до офіцерів запасу із проханням служити в ЗСУ, аби укомплектувати першу лінію командирами взводів. Зі слів Артура Артеменка, ці призовники не братимуть на військових для служби у військових діях, якщо вони самі не підпишуть контракт і особисто не погодяться служити в антитерористичній операції.
Також він зазначив, що після призову офіцери запасу проходитимуть додаткову перепідготовку, яка проходитиме три місяці. Після цього вони будуть працювати у військових частинах, які розташовані поза територією, на якій проходять військові дії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео