Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині поранили нардепа

На Донеччині поранили нардепа
219005 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Донбасі народного депутата України Євгена Дейдея поранили в ногу під час військових дій. Чиновника відразу госпіталізували. Проте цей випадок не залишився без уваги прокуратури. Місцева прокуратура відразу відреагувала на подію та порушила кримінальну статтю через підозру у тероризмі.

Додамо, 14 липня на околицях Авдіївки неподалік від промислової зони нардеп в Євгена Дейдея влучив осколок після обстрілів та поранив його. Це сталося близько шостої вечора. Наразі госпіталізований знаходиться на лікуванні у військовому госпіталі у місті Покровськ.
За даними прес-служби прокуратури, стаття порушення за фактом терористичного акту.
Наостанок додамо, найбільша напруга у зоні військових операцій перебуває у Маріупольському напрямку. За інформацією Генштабу, третина порушень припинення вогню зафіксована саме у напрямку Маріуполю в нічну пору.
Найчастіше терористи обстрілюють Широкіно та Водяне. Луплять з мінометів і важкого озброєння. За даними Збройних сил, ворог випустив понад 20 мін. 14 липня увечері терористи атакували Новомихайлівці та Мар’янку. За добу ворог влаштував понад 15 провокацій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео