Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Дмитро Сторожук взяв участь у роботі конференції з корпоративної безпеки

​Дмитро Сторожук взяв участь у роботі конференції з корпоративної безпеки
82580 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук взяв участь у дискусії в рамках другої конференції «Корпоративна безпека».

Представники бізнесу обговорили з представниками силових структур багато важливих питань. Зокрема, торкнулися теми незаконних практик бізнесу, які завдають шкоди державі; кримінального переслідування, як інструменту тиску на бізнес, можливості правоохоронної системи для протидії загрозам бізнесу. Також представили успішні кейси захисту бізнесу від безпідставних звинувачень.
«Ми просимо представників бізнесу звертатися і повідомляти про свої проблеми, про тиск, про те, що заважає їм працювати. Прокуратура може допомогти і допомагає. Звісно, що не все в наших силах, ми такі ж учасники правил гри, які нам готує законотворець, як і бізнес. Але те, що в наших силах і компетенції, ми робимо. Мені б дуже хотілося, щоб представники бізнесу бачили, що ми забезпечуємо справедливість і безпеку та не боялися до нас звертатися за захистом їхніх прав», - наголосив перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео