Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ позбавила скандального депутата недоторканності

ВРУ позбавила скандального депутата недоторканності
79896 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скандального депутата Сергія Клюєва після довгих перепитій в уряді нарешті позбавили депутатської недоторканності


Скандального депутата Сергія Клюєва після довгих перепитій в уряді нарешті позбавили депутатської недоторканності.
Справу одіозного народного обранці відкрито у зв’язку з тим, що під час того, як брат вищеназваного депутата – Андрій Клюєв займав високу державну посаду, а саме віце-прем’єр міністра, з бюджету були витягнуті кошти.
200 мільйонів гривень були направлені через агентство інвестицій на погашення процентів, які заповзятливі брати намагалися виплатити за кредити своїх же підприємств.
Генеральна прокуратура кваліфікує корупційний злочин за статтею 191 частиною 4 Карного кодексу України, що регламентує покарання за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.
Після ряду суперечок та звинувачень, Верховна рада нарешті прийняла рішення, якого чекала ледь не вся країна. Зазначимо, що протягом усіх розбирань під стінами ВРУ збиралися активісти, які притягнули залізну клітку. «Депутат має знаходитися тут, а не в залі засідань», - трактували свій символ активісти.
До речі, на трибуні під час прийняття рішення висів банер: «Клюєв має сидіти за гратами».
Рішення про зняття недоторканності підтримали 287 народних обранця. Таким чином, руками самих же депутатів Сергія Клюєва було притягнуто до кримінальної відповідальності.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео