Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати ВРУ вважають, що країна має потенціал до змін

Депутати ВРУ вважають, що країна має потенціал до змін
212887 ПЕРЕГЛЯДІВ

У своїй промові Президент України заявив, що країні потрібні зміни, а з тими темпами, як працює ВРУ та взагалі весь уряд швидко привести реформи до ладу вкрай важко. Тим не менш, депутати вважають, що саме зараз у них, народних обранців достатньо політичної волі, щоб провести всі необхідні зміни.
«Я вважаю, що саме зараз ВРУ має достатньо політичної волі, щоб запровадити все те, що було заплановано урядом і зокрема Президентом України», - розповідає депутат від партії «Блок Петра Порошенка» Світлана Заліщук.
Політик зазначила, що зміни у законодавстві – найкращий показник того, що депутати працюють і мають змогу йти на рішучі, інколи радикальні та непопулярні кроки.
«За цей час я можу виділити, що ВРУ прийняла багато важливих законів, які до цього колишні урядовці навіть не думали впроваджувати, адже ці законопроекти йшли у розріз з їх особистими інтересами. Зараз, думаю, такі люди все одно є у Верховній раді, проте, наша більшість перемогла і тепер в нашій державі є ряд нових антикорупційних законів, введено також нововведення, щодо доступу публічної інформації. Проте, не можна вважати, що разом з впровадженням цих законопроектів країна прийшла до щасливого фінального кінця. Є ще дуже багато роботи, але я думаю, ВРУ не має права не впоратися», - зазначила пані Заліщук.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео