Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати знають, чи буде нова революція в Україні

Депутати знають, чи буде нова революція в Україні
186241 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Третій майдан в країні буде, але не сьогодні і навіть не завтра», - розповідає народний депутат України Антон Геращенко


«Третій майдан в країні буде, але не сьогодні і навіть не завтра», - розповідає народний депутат України Антон Геращенко.
Нещодавні події у центрі столиці струсонули Україну. Що це означає? Чи будуть знову люди виходити на майдан? Під якими гаслами піде народ знову?
Депутати вважають, що революція можлива у тому випадку, якщо уряд не прислухається до вимог народу. Так, зокрема, вважає і Антон Геращенко.
«Я особисто вийду до центру столиці, якщо дійсно буде щось не задовольняти. Проте, те, що було на майдані декілька днів тому – це ж зовсім не протистояння. Кілька наметів, люди з дивними гаслами. Що далі? Їх розігнали – і все. Не думаю, що народ потягнеться за пропагандистами та рейковими організаціями. Я знаю, що їх організатор довго жив у США і вже там намагався організовувати підставні мітинги», - коментує події на майдані Антон Геращенко.
Він додає на своїй сторінці у фейсбуці: «Якщо і почнеться революція – ми всі з вами це відчуємо. «Майдан 3» звісно, колись почнеться, проте його не буде організовувати емігрант з сумнівним минулим та наметами з Епіцентру».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео