Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Активатор росту : Сучасний аграрно-промисловий комплекс є важливим та основним сектором економіки України

Активатор росту : Сучасний аграрно-промисловий комплекс є важливим та основним сектором економіки України
77605 ПЕРЕГЛЯДІВ

На даний час, наша країна посідає одне зі світових лідерів в аграрній промисловості.

Основними сільськогосподарськими культурами є зернові та кормові, включаючи пшеницю, кукурудзу, соняшник, ячмінь, цукровий буряк, тютюн, боби, а також фрукти та овочі. А також, саме з України відбувається  найбільший у світі експорт соняшникової олії та зерна.

Активатор росту : Агробізнес це інтеграція сільськогосподарських виробництв, основою яких саме і є сільське господарство

Нашу країну з давніх-давен називають житницею Європи, оскільки саме тут знаходиться близько 25% світових чорноземних ґрунтів, відомих саме високим рівнем родючості. Відомо, чорноземи на території України займають близько 60% землі.

Агропромисловий комплекс – є складною виробничо-економічною системою, і саме вона становить групу технологічно й економічно взаємозв’язаних галузей народного господарства. Він складається з трьох основних сфер: перша забезпечує сільське господарство різним устаткуванням і засобами виробництва, друга сфера - сільське господарство, а до третьої відносять заготівлю, збереження й перероблювання сільськогосподарської продукції.

 

З постійним розвитком і досягненням суспільства, великого значення у збільшені виробництва продукції набули використання досягнень науково-технічного прогресу, а також розробка та впровадження високоефективних науково обґрунтованих систем ведення сільського господарства.

Для того, щоб ваші рослинки виростали на очах, були здоровими та красивими використовують стимулятори росту. Наразі вони є досить актуальними, популярними та легко доступними., їх можна придбати в найближчому квітковому магазині, або ж навіть приготувати самостійно.

Активатор росту : тимулятори використовують в садівництві й для високої врожайності культур на агропромисловості

Виділяють чотири основні групи стимуляторів, це: ауксини, гібереліни, цітокініни, брасіні.

Кожен склад має свої особливості та відмінності, тому важливим є правильне використання стимулюючого активного зростання рослин. Кожен тип препарату відповідає своїм функціям: одні засоби сприяють проростанню насіння та пробудження бруньок, цвітіння та формування зав'язі, інші покращують розвиток кореневої системи, визначають ріст камбію – клітин, які знаходяться безпосередньо під корою або шкіркою пагонів, впливають на потовщення та ріст стебла, прискорюють дозрівання плодів.

Стимулятори росту допомагають рослинам долати не стійкі кліматичні умови з різкими перепадами температури та приживлюваність молодих саджанців при пересадці.

Активатор росту : головне - це дотримання точного дозування препаратів, щоб не нашкодити рослині

Тому застосовувати їх потрібно з великою обережністю й умінням.

Важливо знати, що самі препарати не є шкідливими для людини, і однак, точно дотримуйтесь інструкції по застосуванню, які є на кожному упаковуванні. Не нехтуйте правилами застереження при роботі з препаратами.

Теги: Активатор росту,Активатор росту рослин,активатор роста растений,активатор роста хвойных,активатор роста для растений,активатор роста корней растений,удобрение,минеральные удобрения,органические удобрения,удобрение для картофеля
Автор: Envivia

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео