Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чернігівський рибоохоронний патруль провів навчання з особовим складом

Чернігівський рибоохоронний патруль провів навчання з особовим складом
112487 ПЕРЕГЛЯДІВ

26 грудня заступником начальника відділу охорони водних біоресурсів Ігорем Токарським було проведено семінар для державних інспекторів Чернігівського рибоохоронного патруля.

Так, під час заходу патрульні ознайомилися з основними положеннями нового Порядку проведення рибоохоронних рейдів, формою звіту, який необхідно буде складати за результатами проведення рибоохоронного рейду та формою акта виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений.

Новий Порядок проведення рибоохоронних рейдів, затверджений наказом Мінагрополітики від 23.10.2018 № 512, набув чинності 11 грудня 2018 року.

Також у Чернігівському рибоохоронному патрулі завершилось оцінювання результатів службової діяльності державних службовців. Наступним кроком, відповідно до ст. 49 Закону України «Про державну службу», є складання Індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця.

Завідувач сектору роботи з персоналом Леся Маслак провела семінар з державними службовцями Управління щодо порядку складання індивідуальної програми.

Зокрема, було пояснено, що кожному державному службовцю рекомендується щорічно визначати від однієї до чотирьох професійних компетенцій, які потребують подальшого вдосконалення шляхом самостійного навчання, стажування, участі у тренінгах, семінарах, навчальних курсах тощо.

Окремо було наголошено, що отримані державним службовцем знання, уміння та навички мають допомогти працівнику набути практичного досвіду виконання завдань і обов’язків у професійній діяльності та досягненні стратегічних цілей Управління.

Теги: Держрибагентство,Порядок проведення рибоохоронних рейдів,рибоохорона

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео