Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна та США проведуть спільну інвестиційну конференцію

Україна та США проведуть спільну інвестиційну конференцію
80002 ПЕРЕГЛЯДІВ

У понеділок 13 липня у Вашингтоні відбудеться українсько-американський бізнес-форум на тему інвестиційного потенціалу України. У його рамках офіційні представники України мають продемонструвати інвестиційну привабливість держави.

13 липня урядова делегація, очолювана прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком, під час тематичного форуму у Вашингтоні продемонструє переваги України як об’єкта для американських інвестицій. У конференції з боку України візьмуть участь також міністр фінансів Наталія Яресько, очільник Міністерства економічного розвитку Айварас Абромавичус, міністр аграрної політики Олексій Павленко та керівники ще кількох відомств.

У якості спікерів на форумі виступатимуть найвідоміші світові інвестори, у тому числі Джордж Сорос та Девід Рубінштейн. Загалом у заході візьмуть участь близько 150 представників успішних американських компаній.

Учасники форуму зможуть відвідати кілька тематичних сесій, зокрема ті, що стосуються особливостей ведення бізнесу в Україні, проблем агробізнесу, енергоефективності, сучасних стратегій фінансування та інших актуальних проблем.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео