Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рада національної безпеки та оборони (РНБО) готова розглядати питання скасування заборони експорту природного газу, але потребує обгрунтованих пропозицій для прийняття такого рішення

Рада національної безпеки та оборони (РНБО) готова розглядати питання скасування заборони експорту природного газу, але потребує обгрунтованих пропозицій для прийняття такого рішення
251585 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рада національної безпеки та оборони (РНБО) готова розглядати питання скасування заборони експорту природного газу, але потребує обгрунтованих пропозицій для прийняття такого рішення.

Про це повідомив екс-заступник міністра енергетики, віцепрезидент Energy Club Максим Немчинов. 

"Сьогодні була робоча група при РНБО, на якій були присутні багато з нас, хто зараз тут. І там обговорювали це питання (експорту газу – ЕР). В РНБО чекають від нас обгрунтованої пропозиції стосовно скасування заборони. Тобто вони готові розглядати, але треба дати їм можливість подивитися і прийняти рішення. В РНБО так само розуміють, що треба робити певні кроки, але ці кроки мають бути виважені", – сказав Немчинов під час круглого столу "Другий рік заборони експорту природного газу із України: наслідки і перспективи", організованого енергокомітетом Верховної Ради 14 березня у Києві.

При цьому модератор круглого столу, голова підкомітету з питань газової, газотранспортної галузі та політики газопостачання енергокомітету Андрій Жупанин зазначив, що "його результатами буде напрацювання пропозицій як від експертного середовища, підкомітету, так, можливо, і від самого комітету, якщо він згодиться проголосувати за відповідні рекомендації".

Нагадаємо, раніше Енергетичне співтовариство закликало до скасування заборони на експорт природного газу з України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео