Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В України та Ізраїля невдовзі може з'явитись Зона вільної торгівлі

В України та Ізраїля невдовзі може з'явитись Зона вільної торгівлі
56362 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 11 грудня, Володимир Гройсман зазначив про закінчення переговорів з країною Ізраїль в секторі обговорення питань Зони вільної торгівлі, і результатом вважає додатковий мільярд доларів в рік, який може отримувати наша держава.

Це стало результатом усіх обговорень, після яких Україна чекає лише на формальні підписи з боку обох держав. Гройсман закцентував, що ЗВТ з вищезгаданою країною дозволить розширити діючі ринки та відкрити абсолютно нові завдяки угоді про асоціацію з ЄС. Політик не вважає, що на цьому треба зупинятися і уже незабаром вестиме переговори з Великобританією та Туреччиною, аби українські товари були присутні і на ринках цих держав.

Нагадаємо, 21 листопада цього року Кабінет міністрів ухвалив розпорядження про підписання розгляданої угоди, а уже зараз, в грудні, прем’єр провів вдалі переговори. Це має заохотити вітчизняних виробників, а також українського споживача. Маємо надію, що ціни відповідатимуть платоспроможності нашого населення на продукцію «кошерної» країни.

Теги: Україна,Ізраїль,Торгівля,ЗВТ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео