Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прокуратура Чернівецької області забезпечила поповнення державного бюджету на 1 млн грн

Прокуратура Чернівецької області забезпечила поповнення державного бюджету на 1 млн грн
253686 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

За процесуального керівництва прокуратури  Чернівецької області в ході розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків), яке здійснювало слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернівецькій області, забезпечено відшкодування збитків державі в розмірі 1 млн грн.

 

Встановлено, що 48-річний чернівчанин, займаючись підприємницькою діяльністю у сфері імпортування кондитерських виробів на територію України з їх подальшою реалізацією, перевищив ліміт загального річного оподаткування платників своєї групи, але у податковій звітності це не відобразив, чим занизив суму єдиного податку.

 

Так, упродовж січня-грудня 2017 року через торгові мережі чоловік реалізував солодощів більше ніж на 8 млн грн, а податок сплатив на 1 млн грн менше.

 

У ході досудового розслідування чоловік добровільно відшкодував завдані державі збитки та погасив заборгованість перед бюджетом в повному обсязі, у зв’язку з чим на підстав ч. 4 ст. 212 КК України його звільнено від кримінальної відповідальності.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео