Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​«Скарбниця» прийматиме під заставу криптомонети

​«Скарбниця» прийматиме під заставу криптомонети
110942 ПЕРЕГЛЯДІВ

У планах популярної вітчизняної мережі ломбардів – кредитування під заставу криптогрошей. Про це повідомляє прес-служба компанія «Скарбниця». На офіційному сайті діятиме онлайн-калькулятор для попереднього обрахунку можливої суми кредиту.

Стрімкий розвиток криптовалют і блокчейну набирає обертів в Україні. Хоча українська банкова систем досі не регулює в повній мірі поділ майнінгу на державному рівні. Найбільша українська мережа ломбардів вирішила впровадити деякі інновації у свою діяльність, пов’язані з цією сферою. Клієнти компанії «Скарбниця» зможуть визначитися в режимі онлайн з оптимальним терміном та сумою для отримання кредитування під заставу.

Власники криптомонет зможуть отримати позики у гривневому еквіваленті на термін до 31 дня. За бажанням клієнт зможе подовжити строк погашення кредиту. За умови дострокового внесення позиченої суми, ломбард поверне кошти позичальнику в повному обсязі. Електронна система буде автоматично відслідковувати зміни курсу активів клієнта. Не зважаючи, на нові можливості для отримання позик у ломбардах, Нацбанк застерігає про ризики шахрайства.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео