Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ПАТ «Турбоатом» поповнив державний бюджет на мільйони гривень

ПАТ «Турбоатом» поповнив державний бюджет на мільйони гривень
216181 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чистий прибуток публічного акціонерного товариства «Турбоатом» за перше півріччя 2016-го року склав більше чотирьох сотень мільйонів гривень, але ця сума є значно меншою у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Варто відзначити, що вищезазначена сума у 2015-му році перевищувала 800 мільйонів гривень.

Більш ніж півтора мільярди гривень склала сума реалізованої «Турбоатомом» продукції, причому майже 63% належать експорту. З урахуванням усіх зборів, податків та єдиного соціального внеску, ПАТ перерахувало майже 1 мільярд 200 мільйонів гривень до державного й місцевого бюджетів.

У порівнянні з минулорічними показниками, сума дивідендів, виплачених на державну акційну частку товариства цього року, вже перевищила 920 мільйонів гривень. Спираючись на той факт, що у 2016-му році державний бюджет отримав більше мільярда гривень, «Турбоатом» став майже стовідсотковим платником усіх державних дивідендів.

Нагадаємо про те, що спеціалізація одного з найбільших у світі турбинобудівних підприємств – виробництво турбін для атомних, теплових, гідроакумулюючих та гідроелектростанцій.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео