Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна почала освоювати ринок залізничних коліс Саудівської Аравії

Україна почала освоювати ринок залізничних коліс Саудівської Аравії
217893 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська промислова компанія ІНТЕРПАЙП, виробник безшовних труб та залізничних коліс, розмістила на своєму сайті інформацію стосовно початку виконання своїх зобов'язань за міжнародним договором, укладеним з національним оператором залізниць Саудівської Аравії Saudi Railways Organization, про постачання залізничних коліс.

В 2016 році ІНТЕРПАЙП виграла тендер, який був оголошений національним оператором залізниць Саудівської Аравії і ось уже перша партія коліс із трьох тисяч штук розвантажена в порту Даммам, що підтверджено замовником.

Загальний обсяг укладеного договору складає чотирнадцять тисяч коліс під брендом KLW, що призначені для установки на вантажних залізничних вагонах. Поставлятися будуть колеса трьох тиморозмірів: 838 мм, 920 мм та 1046 мм.

В Саудівській Аравії активно розвивається залізничний транспорт. Saudi Railways Organization є одним із найбільших операторів на Близькому Сході. Тому ринок цієї країни є дуже перспективним.

Продукція компанії ІНТЕРПАЙП через мережу торгових офісів поставляється більш, ніж у вісімдесят країн світу. До договору з Саудівською Аравією компанія поставилася з особливою відповідальністю. Експлуатація коліс у цій країні має свої особливості, пов'язані з специфічними кліматичними умовами, які спричиняють підвищену зношуваність залізничних коліс. Поставлена партія коліс бренду KLW відповідають підвищеним вимогам замовника. Більше того, сторони договору домовились про подальше співробітництво з метою пошуків технічного вирішення можливостей збільшення строку експлуатації коліс в агресивному середовищі.

На сьогодні в компанії ІНТЕРПАЙП працює одинадцять з половиною тисяч працівників. Щороку компанія сплачує до бюджету України більше мільярда гривень. Освоєння нових ринків збуту продукції ІНТЕРПАЙП підтверджує, високий рівень не лише якості товарів компанії, але і її менеджменту, що в непростих нинішніх умовах реалізує нові напрями діяльності.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео